Személyre szóló illatharmónia - 1 óra 30 perc

 

Szaglásunk egy különleges, kiterjesztett érzékeléssel bíró érzékszervünk. A bal - tudatos - agyféltekét megkerülve közvetlenül a jobb agyféltekére hat, ott történik az információ feldolgozása. Ráadásul mindez elképesztően gyorsan - 60 billió illat másodpercenként (!) - történik. 

A természetes, terápiás hatású illóolajok fizikai, lelki és szellemi szinten egyaránt jótékonyan hatnak ránk. 

Számos felhasználási módjuk közül az egyik legegyszerűbb és egyben leghatékonyabb, ha belélegezzük őket. Így azonnal a véráramba kerülnek és máris kifejtik áldásos hatásukat.

Emelik a rezgésünket és az általuk hordozott információk révén képesek régi viselkedésminták, traumák oldására, átírására.

Több illóolaj együttes keveréke meg tudja sokszorozni a hatást.
Mindenki személyiségéhez, az alkalomhoz, testi és lelki állapotához és aktuális életcéljához más és más illóolajok illenek.
Az összeállításhoz éppen ezért személyes találkozásra, állapotfelmérésre, konzultációra van szükség.

Az eredmény egy egyedi, személyre szóló illat, ami a célnak megfelelően nyugtathat, erősíthet, jobb kedvre hangolhat, segíthet a vágyott tesi-lelki-szellemi harmónia megteremtésében.

Elkészíttetheted saját egyéni illatodat természetes, 100%-os tisztaságú, terápiás hatású illóolajokból!

A személyre szóló illat dinamikus keverési technológiával készül, figyelembe véve a kliens egyéniségét, aktuális fizikai és lelki állapotát.

Harmonikussá, magabiztossá tesz, feltölt pozitív energiával és jó hatással van másokra is.

Használható parfümként, fürdővízbe téve megfelelő módon emulgeálva és meditációhoz is. 

Bejelentkezés