gallery/masszázs 800-345
gallery/egyedi illat 800-435
gallery/pillangós 800-435
gallery/massage-orchidea_kövek__800-435
gallery/heart-3405559_800-435

A masszázsok nagyon speciálisak és egyénre szabottak: finom, gyengéd érintések, természetes, terápiás hatású illóolajok, nyugtató, áramló zene, különleges technika.

Mindez, - legyen arc-, test-, fej-, vagy akár talpmasszázs - teljesen kikapcsol a hétköznapokból. 

Valódi kényeztetés és a mély ellazulás révén tökéletes testi, lelki és szellemi megújulás!

Rendszeres alkalmazásuk segít az egyensúly helyreállításában és megőrzésében.

Bővebben...

Bejelentkezés

Harsányi Katalin 

közérzetjavító specialista

 

Minden ember egy CSODA!

Teli lehetőségekkel és különleges képességekkel. 

Ahogy Michelangelo azt vallotta, hogy minden márványtömbben egy csodálatos szobor rejlik, csak a felesleget kell eltávolítani róla, úgy én is hiszem, hogy ha a korlátozó tényezőktől megszabadítjuk az embert, megnyilvánulhat a csoda, ami valódi lényege. 

Minden tudásommal és szolgáltatásommal ehhez a folyamathoz szeretnék hozzájárulni.

 

 

A szaglásunk az emberi érzékszervek közül a legősibb: kevesen tudják, hogy a szagingereket az agy azon területe dolgozza fel, ahol a hosszútávú memóriát, az ösztönös viselkedésünket befolyásoló információkat is tárolja. Ez az emlékek, a kreativitás, a tudatalatti területe. Ezért a szaglásnak sokkal nagyobb jelentősége van, mint gondolnánk. Vagyis az illatok tudattalanul hatnak ránk és képesek a tudatalattiban tárolt traumák oldására. Az senki számára sem meglepő, hogy a szerelem azért is működhet két ember között, mert érzelmi biztonságot nyújt a másik illata. Ezért fontos, hogy jól válasszunk magunknak parfümöt, amely megfelel testillatunknak és életcélunknak. Ha tiszta illóolajokból áll, a hatás nem marad el! 

Bővebben...

Bejelentkezés

Az átélt érzelmi traumák energetikai blokkokként a tudatalattiban, a sejtekben tárolódnak. Mivel a tudatalatti reakciói határozzák meg életminőségünket és vezetnek a sikeres, boldog élethez, ezek a blokkok akadályozzák kiteljesedésünket. Feloldásuk létfontosságú a fizikai, érzelmi és mentális egészség megtermtéséhez és megőrzéséhez. Az oldások lehetnek célirányosak -  bűntudat, születéskori, magzatkori traumák, szégyen, félelmek, depresszió stb. -  vagy általánosak. Egyik esetben sem kell ismerni és újra átélni a kiváltó élményt. A kezeléseket állapotfelmérés előzi meg és annak alapján választom ki a kliensnek legmegfelelőbb kezelési módot.

Bővebben...

Bejelentkezés

A testünket a vérerekhez hasonlóan energiacsatornák, meridiánok hálózzák be, amelyekben az életenergiánk áramlik.  Ez az energia egész szervezetünket harmonikus, éltető mozgásban tartja. Amennyiben az áramlása valamilyen oknál fogva - stressz, traumák, fizikai, lelki sérülések - elakad, különböző betegségek forrása lehet. 
A megfelelő pontok stimulálásával, gyengéd érintésével az elakadások feloldhatók, az egyensúly helyreállítható. A kezelések nyugtató hatásúak, az érintések gyengédek, lazítják és kisimítják az arc és a test izmait és az idegrendszert. Támogatják a szervezet öngyógyító és önrendező folyamatait, jótékonyan hatnak fizikai-lelki-szellemi szinten egyaránt.

Bővebben... 

Bejelentkezés

Vérkeringésünk testünk ellátó rendszere. Tápanayagokkal és oxigénnel látja el sejtjeinket, ugyanakkor a keletkezett salakanyagokat eltávolítja. Ennek a folyamatnak a 75%-a a legkisebb véredényekben, a mikrokeringésben zajlik. Az 5 világszabadalommal védett új BEMER rendszer ma a leghatékonyabb fizikai kezelési módszer ezen a területen. A mikrokeringés javítása jó hatással van az immunrendszerre, az alvásra, az erőnlétre, a fizikai teljesítményre, segít a sportsérülések kockázatának

csökkentésében, a fájdalomcsillapításban, a regenerációban, egy magasabb életninőség elérésében. 

Bővebben... 

Bejelentkezés

gallery/kati_2018_09_02_nagy__3