Stresszoldó illóolajos arcmasszázs - 1 óra

A lassú érintések sora megnyugtatja az idegrendszert, kisimítja az arcot, oldja az izmok feszültségét. Az aromavízzel és illóolajokkal dúsított masszázskrém életteli energiával tölti fel és fiatalossá varázsolja a fáradt arcbőrt.                         

Bejelenkezés


Stresszoldó hatású illóolajos testmasszázs - 1 óra 15 perc

Ez a gyengéd, simító mozdulatokból álló masszázs segít feloldani a felhalmozódott feszültséget, ellazítani a testet és a lelket.
A természetes, 100% tisztaságú illóolajokat személyre szabottan választom ki és így különösen hatékonyan fokozzák az érintések hatását.

Bejelentkezés


Tibeti méz masszázs - 45 perc

Ez a kézi vákuum masszázstechnika a méz gyógyító erejét hasznosítja a szervezet tisztítására, méregtelenítésére. A méz értékes anyagai bejutnak a bőrbe, a salakanyagokat pedig kiszívja, magába gyűjti. Nagyszerűen alkalmazható a letapadt izmok fellazítására is.

Bejelentkezés

 

Metamorf masszázs - 50 perc

A metamorf masszázs egy lelki blokkoldó technika, gyengéd és egyúttal nagyon hatékony.
A láb, a kéz és a fej finom érintése révén eltüntetheti a félelmeket, a gátlásokat, a pszichoszomatikus tüneteket, a végtaggörcsöket. Segít növelni az önbizalmat, oldottabbá tesz.

Bátran alkalmazható gyerekeknél és időseknél is.
Kedvezően hathat a depresszióra, pánikbetegségre, gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, autoimmun betegségekre, vérnyomás, ízületi, csont és fog problémákra, migrénre, idegbecsípődésre, hajhullásra, körömrágásra, vese, epe és máj panaszokra, torok- és fülfájásra.

Bejelentkezés


ImmunEnne immunerősítő masszázs - 1 óra

Speciális testi és lelki harmonizáló kezelés. Az ImmunEnne kezelés során immunerősítő hatású illóolajokat és lávaköveket alkalmazok egy különleges technikával ötvözve.

Javasolt megfázás, immunhiányos állapot, szorongás, fáradtság esetén, de kiváló megelőzés céljából is.

Bejelentkezés

 

Méregtelenítő illóolajos testmasszázs - 1 óra

A megfelelő, személyre szabott keverékekkel végzett méregtelenítő testmasszázs elősegíti a nyirokműködés stimulálását és a méregtelenítést, így megtisztítja a testet és a lelket a múlt nehézségeitől, hogy nyitottá váljunk az új befogadására.

Bejelentkezés

 

Illóolajos talpmasszázs - 1 óra

A masszázs célja a szervezet öngyógyító erőinek támogatása, az életenergia egészséges áramlásának segítése. A talpon lévő reflexpontokon keresztül az egész testre harmonizáló hatást tudunk gyakorolni. A célnak megfelelő illóolajok kiválasztásával egyedi módon fokozható a hatás.

Bejelentkezés 

 

Ceragem termo-akupresszúrás masszázságy - 40 perc

Ahogy a belső projektor végighalad a hát vonalán, szabaddá teszi az energiacsatornákat, ellazítja és masszírozza a gerinc melletti izmokat, javítja a vér keringését, a felszívódást. 40 perc megújulás!

Bejelentkezés