Access Facelift kezelés - 1 óra
Az Access Consciousness Facelift egy csodálatos kezelés, ami visszafordíthatja az öregedés jeleit az arcon és hasonló hatást kelthet az egész testen. 

Többszöri alkalmazása - 5- 20 alkalom - tartós hatást eredményezhet.

Ez az energetikai kezelés finom, kellemes, megnyugtató érintések sorozata a dekoltázson és az arcon bármilyen más anyag igénybevétele nélkül.

Közel 90 féle energiát használva segít átstruktúrálni a bőrt sejtszinten, ami ezáltal rugalmasabbá, fiatalabbá válhat eltüntetve a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak nyomait.

Bejelentkezés

 

Lazító-simító arcmasszázs - 1 óra

A finom, lassú érintések sora megnyugtatja az idegrendszert, kisimítja az arcot, oldja az izmok feszültségét. Az aromavízzel és illóolajakkal dúsított masszázskrém energiával tölti fel a fáradt arcbőrt, rugalmasabbá és élettel telivé téve azt. 

Bejelentkezés 

 

Stresszoldó hatású illóolajos testkezelés - 1 óra 40 perc
Ez a gyengéd, simító mozdulatokból álló kezelés segít feloldani a felhalmozódott feszültséget, ellazítani a testet és a lelket. A természetes, 100%-os tisztaságú, terápiás illóolajokat személyre szabottan választom ki és így különösen hatékonyak, fokozva az érintések hatását.

Bejelentkezés

 

Tibeti méz masszázs - 45 perc
Ez a kézi vákuum masszázstechnika a méz gyógyító erejét hasznosítja a szervezet tisztítására, méregtelenítésére. A méz értékes anyagai bejutnak a bőrbe, a salakanyagokat pedig kiszívja, magába gyűjti. Nagyszerűen alkalmazható a letapadt izmok fellazítására is.

Bejelentkezés

 

Craniosacrális biodinamika kezelés - 1 óra 

A test különböző - koponya, gerinc, keresztcsont - gyengéd érintésével támogatja a szervezet természetes önszabályozását, segít visszaállítani a fizikai-érzelmi- és mentális egyensúlyt.

Oldja a szorongást, javítja az immunrendszer működését, harmonizálja a test funkcióit és a testfolyadékok áramlását.

A kezelés során a kliens relaxált állapotban, felöltözve pihen.
Javasolt bármilyen testi fájdalom (nyak, derék, hát, fej), stressz, mozgásszervi, emésztési, hormonális panaszok, hallás és hangképzési problémák, alvászavar, kimerültség, krónikus fáradtság, érzelmi traumák kezelésére.

Bejelentkezés

 

Szellemi gerinchelyreállítás -  2 óra 30 perc

Ha gerinc- és hátproblémáid vannak, akár veleszületett, akár szerzett betegség akadályoz, vagy nem jutsz előre az életben, ugyanazokat a köröket ismétled és nem találsz rá önmagadra, a vágyott életre, pszichés problémák gyötörnek, akkor ez a lehetőség neked szól! A Szellemi gerinchelyreállítás nemcsak fizikai betegség, fájdalom esetén javallott, hanem mentális problémák, pszichés túlterheltség, megmagyarázhatatlan félelmek esetén is. Mindenkinek ajánlom, aki készen áll az élete minden területén megélni a könnyedséget és az egészséget. 

Bejelentkezés

 

Polaritások energetikai kiegyenlítése 1 óra 30 perc

A 3 dimenzióban a polaritások világában élünk.
A bennünk lévő, életünket meghatározó polaritások ( yin-yang, aktivitás-pihenés, sav-bázis stb.) egyensúlyának tartós felborulása, vagy bármilyen feldolgozatlan lelki trauma, fizikai, lelki és mentális problémákhoz, betegségek kialakulásához vezethet.
Ha nem tudod, hogy hol állsz az életben, nem jutsz előrébb, vagy valamilyen mozgásszervi probléma, görcsös merevség, reuma kínoz, a háttérben gyakran a felborult polaritások állnak❗️
Ezek kiegyenlítése segíthet a tünetek enyhítésében, a jobb fizikai, lelki és mentális közérzet elérésében. 
Más terápiákkal együtt is jól alkalmazható.

Bejelentkezés